fbpx

Flere kunder med SEO optimering

Få flere kunder med SEO optimering af virksomhedens hjemmeside.

Det er ikke alle der er klar over, hvor meget det betyder når virksomhedens hjemmeside er perfekt SEO optimeret. Det vil vi gerne ændre og sætter fokus på SEO optimering så I kan få flere kunder.

 sHvordan får jeg flere kunder med SEO?

Vejledningen til at få så mange kunder som muligt med SEO det kan virke uoverskuelig, men er det i virkeligheden ikke.

Kun hvis din hjemmeside er SEO optimeret ordentligt – og dermed synlig for søgemaskinerne, er det muligt at øge indtjeningen og dermed også omsætningen i forretningen. Det gælder nemlig kun hvis potentielle kunder indtaster det søgeord, som netop passer til jeres produkter og serviceydelser, at I bliver fundet. Som eksempel, kan I forestille jer, at jeres virksomhed solgte telefoner og en potentiel kunde søger “ny telefon hurtigt” i f.eks. Google. Så er det her, at jeres webside kommer frem som ét af de første resultater – og hermed øges chancerne for, at han faktisk køber telefonen hos jer, fremfor hos konkurrenten. Det betyder større overskud på virksomhedens bundlinje og flere kunder til jer.

Desværre er det ofte tilfældet at mange virksomheder får lavet en rigtig flot hjemmeside, hvor design, tekst, videoer og alt er lavet top professionelt, og hvor det er tydeligt at se at der er brugt rigtig mange kræfter, tid og penge på hjemmesiden.

Det er derfor bare så ærgerligt at  den så ikke er synlig på diverse søgemaskiner som Google, Yahoo eller Bing. Det er også i disse  tilfælde, hvor vi hører fra kunderne at det ikke virker for dem kun at have en flot hjemmeside. Det er netop de virksomheder som vi ved Houseof-SEO kan hjælpe.

Dét at have en hjemmeside som man har investeret rigtig meget i men ikke får kunder ud af, er som at køre i en dyr bil uden motor. Motoren i en bilen er ligesom det, der giver fremdrift og sørger for at du kommer i mål.

Når alt er på plads, hjemmesiden er SEO optimeret og der er lavet linkbuilding og alt andet der skal til, så er det at I som virksomhed skal have fokus på, at få gjort det så nemt for kunden som muligt, at komme i kontakt med jer. Nu får jeres hjemmeside jo pludselig kunder og besøgende, og de skal kunne komme i kontakt med jeres salgs afdeling hurtigt og uden besvær. Typisk anvender man til dette formål en landingpage, som er en side specielt lavet til et bestemt søgeord, som passer til et bestemt produkt eller service ydelse i jeres virksomhed. Du kan læse meget mere om landingpages på vores hjemmeside.

TIP

Få virksomhedens hjemmeside hastigheds testet. Lever den ikke op til den gennemsnitlige hastighed for websider som jeres kan det have negativ effekt på jeres rangering i søgemaskinerne. Ofte er det muligt med meget små penge at øge hastigheden (load tiden) på hjemmesiden betydeligt.
s

Vigtigt

Få testet jeres webside for det man kalder “døde sider” også kendt som 404 fejl. Det er sider på websiden som henviser (linker) til andre sider, som ikke eksisterer længere, måske fordi de er blevet slettet eller der er lavet om på URL’en for den pågældende side.
seo analyse

Få en gratis analyse af din webside(HUSK at bekræfte, bekræftelsesmailen, ellers modtager du ikke analysen af din hjemmeside) Vi sender analysen i løbet af 3 arbejdsdage.