fbpx

Hvad er SEO ?

Hvad er SEO – skaber vækst med øget omsætning, flere kunder og større synlighed med SEO optimering!
=

Hvad er SEO?

Det kan være svært at forstå, hvad virksomhederne skal gøre for at få flere kunder til deres hjemmeside. 

Så hvad betyder SEO?

Det kommer fra det engelske sprog, og betyder direkte oversat “Search Engine Optimization” – altså søgemaskineoptimering. Ordet SEO dækker dog over en hel del mere.

Så hvad er SEO?

SEO er kunsten at gøre en hjemmeside optimeret så både brugere og søgemaskiner, kan navigere den hurtigt og nemt. Siden bliver herefter ‘belønnet’ med en højere placering, på flere søgninger, og vinder på denne måde mere trafik, og ofte mere salg.

t

Hvad betyder søgemaskineoptimering egentlig i praksis?

Lad os starte med selve hjemmesiden, som skal opbygges på en måde, hvor søgemaskiner som Google let kan læse hvad den handler om. Det er ikke så nemt, når det er en maskine, der skal tolke websiden, derfor er det vigtigt at hjemmesiden er opbygget af fagpersoner, der har forstand på at lave et flot design – men samtidig tager hensyn til SEO –  det vil sige at man laver en SEO venlig webside i fagsprog.

Der er desværre rigtig mange som har fokus på selve hjemmesidelayout og design, men glemmer alt om at opbygge siden, så den faktisk er læselig for søgemaskinerne og indeholder jeres søgeord.

y

Det er vigtigt med SEO

Der er rigtigt meget at gå glip af, hvis virksomhedens hjemmeside ikke er rigtig SEO optimeret. Dine konkurrenter vil elske at se, at jeres hjemmeside ikke er SEO optimeret, og de vil gnide sig i hænderne hver gang de får en kunde fra deres hjemmeside som burde have landet hos jer. Vi tager det seriøst og bruger avanceret analyseværktøjer til minutiøst at gennemgå hver et aspekt af jeres virksomheds SEO projekter. SEO handler nemlig om, at jeres hjemmeside bliver så synlig, at I kan mærke kunder strømme ind til hjemmesiden.

=

Er der mere om SEO?

Når først hjemmesiden er lavet og man har tilrettet alt tekst på siden, således den er SEO venlig, så skal man i gang med at “bygge” links.
hvad er seo

Vi sikrer jer flere kunder i forretningen løbende!

i

Løbende rapportering

  • søgeordsrapport hver måned
  • tilføjelse af søgeord
  • tilføjelse af links
  • komplet SEO rapport
  • test af hjemmesidens hastighed
  • løbende optimering af hjemmesiden
  • løbende fejlfinding på SEO plan

 

i

Hvad betyder SEO venlig tekst?

SEO venlig tekst betyder, at man har fundet søgeord, som virksomheden forsøger at opnå en god placering på i søgemaskinerne. Netop disse søgeord er afstemt for de produkter, eller serviceydelser virksomheden sælger.

Det er mange gange hensigtsmæssigt at lave en “søgeords analyse”, som betyder at man undersøger hvilke “søgeord”, der er mest interessant for jeres forretning, i forhold til at blive fundet på søgemaskiner som Google, Yahoo og Bing.

Sælger du f.eks. cykler, så er der ingen interesse i at blive fundet når en bruger indtaster “lækker aftensmad”, på Google – det ville resultere i unødig trafik til siden og vil selvsagt ikke skabe nye kunder til jeres forretning. Derimod hvis der søges på “ny cykel”, så gælder det om at jeres hjemmeside kommer frem som nogle af de allerførste søgeresultater på f.eks. Google.

T

Kunder og SEO

Kunder og omsætning hænger ofte sammen ligesom SEO og hjemmesider gør. Så når du spørger dig selv, hvad er SEO, så er vores svar; flere kunder og større omsætning for jeres virksomhed. For at der kan komme mange kunder ind på jeres hjemmeside, skal den være synlig på Internettet, ligesom I kender det med jeres virksomheds domicil, er det ikke synligt ude fra vejen, så er der ikke nogen der ser jer.

seo analyse

Få en Gratis Analyse af din Webside(HUSK at bekræfte, bekræftelsesmailen, ellers modtager du ikke analysen af din hjemmeside) Vi sender analysen i løbet af 3 arbejdsdage.