fbpx

Lav selv SEO Optimering

Lav selv SEO – Kom godt i gang med SEO optimering af virksomhedens hjemmeside.

t

Lav selv SEO

Nogle vil undre sig, ‘kan jeg mon selv lave SEO?’, og ja, det kan du sagtens! Hvis blot du ved hvordan man gør, og virkelig giver dig god tid til, at læse alt omkring SEO optimering indtil du har forstået det. Det kræver nogle års erfaring at blive en dygtig SEO Optimerings specialist og det kræver en del købesoftware for, at kunne måle og teste om en hjemmeside er helt perfekt SEO optimeret. Der er dog undtagelser og nogle rigtig gode alternativer til at starte med.

Hjælp til ” lav selv SEO “For det første skal I lave hjemmesiden omkring et CMS, vi anbefaler helt klart at I bruger WordPress. Det er nemt og hurtigt at installere, og så giver det rigtig mange muligheder i form af design, SEO og administration. Når I har selve WordPress installeret (vi går ud fra at det er jeres valg i det her eksempel) så skal der findes en god skabelon (template) som passer til jeres side omkring hvordan hjemmesiden i sidste ende skal se ud, men som samtidig kan laves om, så det passer 100% til jeres virksomhed og det I ønsker at signalere.

Når selve processen omkring hjemmesiden er klaret så skal I igang med at SEO optimere siden. Her kan man downloade diverse plugin’s direkte ind i WordPress, som hjælper jer med at pin pointe de fejl (i SEO øjemed) der måtte være, og den fortæller jer hvad der skal ændres, for at siden bliver synlig for søgemaskinerne. Sådan et typisk plugin er f.eks Yoast! Det er det mest populære plugin, til alle dem som ønsker en lav selv SEO og hurtig SEO optimerings løsning til deres hjemmeside.

Sørg for, at al tekst som I skriver på hjemmesiden, er relevant til det produkt, eller de services som virksomheden sælger. Det er helt unødvendigt at skrive en hel masse andet som ikke er relevant. Søgemaskinerne vil ikke takke jer for at skrive noget der ikke passer sammen med resten af jeres produkter. Når I har fokus på søgeordene, og I skriver om jeres produkter eller services, så er det vigtigt at jeres tekst indeholder de søgeord som I har valgt.

Vær opmærksom på, at selvom I har alle søgeord og analyseret dem, og I har wordpress, yoast osv installeret, så er der stadig rigtig meget manuelt arbejde der skal laves, for at I kommer til at rangere højt i søgemaskinerne. Det er en skrøne at man uden grundig og kyndig SEO optimering kan lave SEO selv. Nogle gange kan det have katastrofale følger for virksomhedens domæne. De skader I kan lave er f.eks. at lave forkert linkbuilding eller I kan købe jer til links i god tro, men hvor det så viser sig at søgemaskiner som Google blokerer jer i søgeresultaterne. Så pas på med jeres ” lav selv SEO ” det er ikke altid, at det er billigst i sidste ende, at spare nogle kroner her og nu.

s

Vi anbefaler at få hjælp til at lave SEO

Det er vores erfaring at det er vigtigt at søge hjælp når du selv vil lave SEO. Gør man tingene forkert så får man faktisk den modsatte effekt af det man gerne vil opnå. Ønsker man stadig at lave SEO selv, så skal bruge en del tid på at sætte sig ind i hvordan- og hvad man gør så man ved hvad SEO er.

Få hjælp til at SEO optimere.

Selvom det virker nemt og enkelt at komme i gang med at SEO optimere virksomhedens webside, så er det ikke bare lige til og det kræver enorm meget tid at holde ved lige, da det skal gøres både korrekt, og løbende. Ofte finder man ud af, at resultaterne ikke helt stemmer overens med forventningerne om at lave en nem, gratis og god SEO optimering.

Vil du hurtigt have succes, flere kunder og større omsætning, så kontakt os i dag, vi hjælper jer.

Bliv ringet op


    OnSite SEO, lav selv SEO
    seo analyse

    Få en Gratis Analyse af din Webside    (HUSK at bekræfte, bekræftelsesmailen, ellers modtager du ikke analysen af din hjemmeside) Vi sender analysen i løbet af 3 arbejdsdage.