fbpx

Tjen penge med SEO - direkte overskud på bundlinjen!

Tjen penge med SEO og på at optimere virksomhedens hjemmeside, det er nemt og hurtigere end du tror.

En perfekt SEO optimeret hjemmeside får mange flere besøgende og dermed nye kunder til jeres virksomhed, gå ikke glip af denne mulighed.

Tjen penge med SEO - Lær hvordan!

Lær hvordan du kan tjene penge, og få flere kunder i forretningen, ved at SEO optimere virksomhedens hjemmeside. 
Når først du har fået virksomhedens hjemmeside komplet SEO optimeret og lavet links til den, så den kommer frem på én af de allerførste søgeresultater f.eks. i Google, så vil virksomheden få flere kunder ind i butikken. Brugerne på søgemaskinerne vil klikke ind på jeres hjemmeside og være klar til at bestille jeres produkter og serviceydelser, frem for konkurrentens.

Vores SEO Optimering vil kunne måles på jeres bundlinje. Dét er vores motto!  – Og ved, at vi sørger for at jeres forretning ligger øverst, når der søges på produkter og services som I sælger, så skaber vi indtjening og vækst i omsætningen for jer.

i

Løbende rapportering

  • søgeordsrapport hver måned
  • tilføjelse af søgeord
  • tilføjelse af links
  • komplet SEO rapport
  • test af hjemmesidens hastighed

 

Få flere kunder i forretningen og større omsætning med vores hjælp

Vi sætter en ære i at hjælpe jeres virksomhed med at få flere kunder og besøgende til jeres hjemmeside. Det er ikke altid lige nemt at overskue, hvilke værktøjer og teknikker man skal bruge når man ikke arbejder med SEO i det daglige. Derfor er det en rigtig god ide at alliere sig med en ekspert indenfor området, som ikke beskæftiger sig med andet dagligt.

Hos Houseof-SEO bruger vi en masse tid på at analysere og gennemgå jeres eksisterende løsning og forslag I måtte have. Det er med udgangspunkt i dét I allerede har, at vi bygger videre og sammen med jer finder frem til den helt rigtige løsning, som fremadrettet kommer til at bringe jer flere kunder og besøgende på jeres hjemmeside. Ved at vælge den rigtige partner til at løse jeres SEO optimering eller udvikling af den nye hjemmeside kommer I ikke kun til at mærke en fremgang i kunde tilgangen men også, at det bliver meget nemmere at administrere jeres virksomhed online.

Det må være noget I som virksomhed kender til. I har fokus på det I er bedst til og det viser I jeres kunder, at I kan ved at levere serviceydelser eller produkter der er i høj kvalitet og afstemt til kunden. Skal vi hjælpe jer med at finde flere kunder?

Hvorfor skal jeg bruge de sociale medier som Facebook eller LinkedIn?

Det er meget vigtigt, at selvom jeres webside er SEO optimeret, at virksomheden også er synlig på de sociale medier såsom Facebook, LinkedIn og Youtube. Det er vigtigt, fordi jeres potentielle kunder netop kan være tilstede dér for, at søge efter det produkt som jeres virksomhed sælger. For det er jo rart, at potentielle kunder finder jer frem for jeres konkurrent.
Tilbud SEO Optimering

Vi skaber vækst i jeres forretning ved at SEO optimere virksomhedens hjemmeside

Med den rigtige SEO optimerings strategi og den rigtige partner i søgemaskineoptimering kommer jeres virksomhed i første række når kunderne leder efter netop jeres produkt.

seo analyse

Få en Gratis Analyse af din Webside(HUSK at bekræfte, bekræftelsesmailen, ellers modtager du ikke analysen af din hjemmeside) Vi sender analysen i løbet af 3 arbejdsdage.